Home » » Badalona: El 3 del 3 pels nostres DRETS: Els valors democràtics no estan en venda!!

Badalona: El 3 del 3 pels nostres DRETS: Els valors democràtics no estan en venda!!


Els valors democràtics no estan en venda!!

En els darrers anys, i utilitzant com a justificació la crisi econòmica provocada per l’especulació, el frau i l’avarícia dels més poderosos, els diferents governs (municipal, autonòmic i estatal) han anat desmuntant l’estat del benestar i els serveis públics.

L’educació i la sanitat han passat de ser drets fonamentals de ciutadania a ser serveis que es poden reduir o privatitzar.

Els drets socials i laborals s’han retallat, reduït o eliminat per part d’aquells que haurien de representar-nos en les institucions democràtiques, els mateixos que han acusat de cobrar fraudulentament els ajuts a les persones aturades o a les persones dependents; els mateixos que s’enriqueixen en el seu pas per les institucions i que estan imputats en diferents processos judicials.

La permissivitat dels grans partits polítics en les pràctiques abusives de la banca està provocant la pèrdua de l’habitatge a moltes famílies, deixant-les en la misèria i amb un deute impagable i injust.

Les entitats i la ciutadania de Badalona rebutgem i denunciem enèrgicament els abusos i el menyspreu que estem patint i declarem que:

No hem de pagar el deute que ha estat generat per especuladors i lladres de torn perquè empobreix la ciutadania i ens hipoteca el futur.


  • Volem recuperar la funció de servei de les institucions democràtiques per defensar els interessos i els drets de la majoria. 
  • Volem una sanitat pública de qualitat i gratuïta per a tothom. 
  • Volem una educació pública de qualitat i gratuïta, que garanteixi el futur dels infants i dels joves i sigui el pilar d’una societat lliure i democràtica. 
  • Volem que el dret a l’habitatge estigui protegit contra l’especulació dels banquers. 
  • Volem que es garanteixi una renda mínima de ciutadania. 
  • Volem que els drets laborals siguin inqüestionables i inviolables. 


Nosaltres decidim i volem controlar el nostre futur, per això, tots junts relligarem la ciutat en una  GRAN  CADENA  HUMANA.

 

Primera assemblea per relligar la ciutadania

[Resum]

Dilluns passat 21 de gener vam assistir a la primera assemblea Del 3 del 3 pels nostres DRETS més de trenta entitats per acabar d'informar se i adherir-se a l’organització de la GRAN CADENA HUMANA que recorrerà l’eix que uneix els dos extrems més allunyats de la ciutat.

Ens varem dividir per zones de proximitat a sis punts de referència per tal de coordinar-nos millor, tant per continuar fent difusió a la resta d'entitats i a la ciutadania en general com per fer més propostes que acabin de polir els detalls.

Si la teva entitat vol col·laborar amb tots nosaltres, entreu a aquí i introduïu les vostres dades perquè ens posem en contacte.




PROPERA L’ASSEMBLEA EL DIA 4 DE FEBRER:
A LES 18h A L’ESCOLA ARTUR MARTORELL (en el parc de Can Solei) mapa
Per preparar la cadena humana que farem el diumenge 3 de març al matí. De Manresà a Artigues, de punta a punta de la ciutat  ens farem sentir per exigir els nostres drets de ciutadania.





Fes el teu propi vídeo!!! 
Per fer difusió del 3 del 3 pels nos3 DRETS!







Cada entitat pot customitzar el logo amb els seus colors, exemples:






 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. @Mareagroga en defensa de l'ensenyament públic - En lluita!
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger